USD: EUR:
... в Запорожье
Новорічну ялинку за півтора мільйона гривень встановлять на площі Героїв Майдану

Новорічну ялинку за півтора мільйона гривень встановлять на площі Героїв Майдану

Про це сьогодні на засіданні депутатської комісії з питань бюджету і фінансів розповіла керівник департаменту інфраструктури та благоустрою Марина Байло.

Як розповіла чиновниця, департамент перерахував вартість встановлення новорічної ялинки і ілюмінації, тому фінансування збільшиться на 400 тисяч гривень. Як запевняє Байло, фінансування новорічних заходів буде проходити за рахунок субвенції від обласної ради.

До речі, обласна рада вирішила, що в цьому році головна ялинка Запоріжжя повинна знаходиться в полі зору чиновників ОДА і депутатів облради, а значить повернуться у звичне для себе місце – на площу Героїв Майдану.

На площі обіцяють поміняти металеву конструкцію для ялинки, арку, а також встановити 19 дерев’яних будиночків, де будуть реалізовувати різні продовольчі та непродовольчі товари.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування і підтримує флеш-моб щодо використання української мови у своєму виданні.

0