USD: EUR:
... в Запорожье
«Не піддавайтеся паніці»: в.о. мера Запоріжжя звернувся до жителів міста

«Не піддавайтеся паніці»: в.о. мера Запоріжжя звернувся до жителів міста

У Запорізькій міській раді закликають не піддаватися паніці, залишатися вдома та зберігати спокій.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив виконувач обов’язків міського голови Запоріжжя, секретар міської ради Анатолій Куртєв.

«Шановні запоріжці! Сьогодні вранці Президент Путін оголосив про проведення воєнної операції на Донбасі. Перш за все, не піддавайтеся паніці. Міська влада, силові структури, військові – ми працюємо і робимо все, що від нас залежить. Наразі прошу тих, хто має таку можливість, залишатися вдома та залишати вдома своїх дітей. Зберігайте спокій! Ми на постійному зв‘язку та триматимемо вас у курсі справ», – написав очільник міста.  

Президент Володимир Зеленський у новому зверненні заявив, що в Україні запроваджується воєнний стан на тлі нової агресії Росії.

Президент Російської Федерації Владімір Путін оголосив про початок «спеціальної операції» проти України.

21 лютого президент Путін підписав указ про «визнання» так званих «ДНР» та «ЛНР». В указах президент Росії офіційно доручив запровадити російські війська на окуповану територію. Тим самим Росія в односторонньому порядку вийшла з Мінських угод.

Після цього український лідер Володимир Зеленський записав звернення до народу, засудив дії країни-сусіда та заявив, що зараз немає жодних причин для паніки та хаотичних дій


Читайте також:

Відомий мешканець Запоріжжя знову почав шити прапори та безкоштовно роздавати їх городянам

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0