USD: EUR:
... в Запорожье
Зруйновано школу, лікарню та згоріло 7 тисяч тонн зерна: наслідки масованих обстрілів Запорізької області, - ФОТО

Зруйновано школу, лікарню та згоріло 7 тисяч тонн зерна: наслідки масованих обстрілів Запорізької області, - ФОТО

Рашисти завдають ударів по житловому сектору в області та Запорізькому районі. У ЗОВА також показали фото наслідків обстрілів села Новогригорівка.

У селищі Новоіванівка агресор зруйнував місцеву школу, лікарню, кілька житлових будинків та фермерське господарство. Окупанти потрапили у два складські приміщення, внаслідок чого вигоріло 7 тисяч тонн зерна. Також пошкоджено складське приміщення на фермерському господарстві у селі Тернувате.

Також рашисти обстріляли селища Веселянка та Юльївка. Ракети потрапили до магазину та кілька будинків, пошкодило вулиці та електропроводи на стовпах.

Крім того, про наслідки вчорашнього обстрілу поліції повідомили і мешканці села Григорівка Запорізького району. Внаслідок розриву ракетних снарядів значні руйнування зазнала присадибна територія разом із припаркованим автомобілем одного з мешканців населеного пункту.

Нагадаємо, 4 серпня, близько 3:30 російські війська завдали ракетних ударів по Запоріжжю. Зафіксовано два “прильоти”. Як повідомив в.о. мера Анатолій Куртєв, ворог вдарив по околицях міста. Отримали руйнування багатоповерхівка та кілька приватних будинків. Є один постраждалий, який отримав поранення від уламків скла. Нині він перебуває у задовільному стані.

Читайте також:

Українські захисники розбили базу російської армії в окупованій Розівці, – ФОТО

ЗСУ завдали удару у відповідь по ворожих силах, які обстрілюють Нікополь з території Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0