USD: EUR:
... в Запорожье
Спостерігається посилення ворожих підрозділів у районі Василівка-Пологи: яка зараз ситуація на фронті

Спостерігається посилення ворожих підрозділів у районі Василівка-Пологи: яка зараз ситуація на фронті

АКТУАЛЬНО: У зв’язку зі складною ситуацією та необхідністю перебування в укриттях із слабким інтернетом, читайте оперативні новини сайту в нашому телеграм-каналі: https://t.me/onenews_zp.

Противник продовжує вогневу поразку наших позицій по всій лінії зіткнення, проводить повітряну розвідку і веде контрбатарейну боротьбу.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

За останню добу оперативна ситуація на південно-східному напрямку без істотних змін.

Ворожі підрозділи зосереджували основні зусилля на утриманні зайнятих позицій та недопущення подальшого просування наших військ.

Ведення активних бойових дій із боку ворога не фіксувалося.

Основні сили та засоби загарбники продовжують зосереджуватись у районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області, спостерігається посилення ворожих підрозділів у районі Василівка-Пологи.

На інших рубежах по лінії розмежування ведуться дії, що стримують.

Російські терористичні війська продовжують цинічно порушувати норми міжнародного гуманітарного правничий та правила ведення війни. Здійснюють прицільні обстріли зі ствольної артилерії, РСЗВ з цивільної інфраструктури та мирних домогосподарств міст та селищ.

Крім того, ворог обстрілював позиції підрозділів наших військ вздовж лінії зіткнення з усього спектра озброєння у районі населених пунктів:

Оріхів, Кам’янське, Новоданилівка, Времівка, Ольговське, Новомиколаївка, Мала Токмачка, Новопіль, Зелене Поле, Полтавка, Гуляйполе, Малинівка, Чарівне, Залізничне, Малі Щербаки.

Раніше ми повідомляли, що на Запорізькому напрямку окупанти посилили угруповання за рахунок переміщення з району міста Мелітополь у напрямку населеного пункту Василівка до 120 одиниць озброєння та військової техніки.

Зазначимо, що вчора на залізничному вокзалі у Мелітополі помітили російські танки Т-72Б. Раніше туди залізницею привозили старі танки Т-62.

Читайте також:

У центрі окупованого Мелітополя прогримів потужний вибух біля будинку колаборанта Балицького, – ФОТО

У Запорізькій області спецназ СБУ одним ударом знищив новітній російський БТР-82, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0