USD: EUR:
... в Запорожье
На Запорізькому напрямку ворог  намагається безуспішно просуватися у напрямку обласного центру: яка зараз ситуація на фронті

На Запорізькому напрямку ворог намагається безуспішно просуватися у напрямку обласного центру: яка зараз ситуація на фронті

У Запорізькій області ворог не полишає спроб ведення періодичних маневрів та атак на території області. Вчора, 8 травня, окупанти вчергове намагалися вести активні дії на позиції наших захисників в районі Гуляйполя, але успіху не мали.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Окрім того, ворог вів активну повітряну розвідку в районах населених пунктів Оріхів, Гуляйполе, Комишуваха, Ясна Поляна.

Основні ворожі зусилля продовжують зосереджуватися на напрямках Гуляйполя, Оріхова, Великої Новосілки Донецької області. Також противник не полишає спроб покращити тактичне положення своїх військ в напрямку Запоріжжя.

Разом з цим, морально-психологічний стан особового складу окупантів є низьким, рашисти розуміють, що проведені атаки на підрозділи Сил оборони бажаного результату не мають, що їх тут чекає тільки безглузда смерть. На підгрунтті цього виникають скарги до командирів та непокора, відмічається системне вживання алкогольних напоїв та дезертирство.

На решті рубежах по лінії розмежування ведуться стримуючі дії. Українські захисники надійно тримають оборону, в окремих місцях наносять контрудари.

На тимчасово зайнятих територіях області противник продовжує укріплювати свої позиції, поновлює склад своїх підрозділів, намагається покращити логістичне забезпечення.

Один танк, три гаубиці, п’ять броньовиків: втрати рашистських загарбників у Запорізькій області за 8 травня


Читайте також:

«Запорізька область грає одну з ключових ролей у плані путіна»: військовий експерт Олег Жданов – про наступ на Запоріжжя, ракетні обстріли та захоплення півдня України

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

2

Жители2022-05-09 15:26:52
Петя,Яна,спасибо, поржали от души))) таких клоунов надо поискать ещё,хотя там вся Россия сплошной цирк на дроте))
Петя2022-05-09 14:39:24
Пичкайте этой дезой зомбированных укронациков. Украина будет освобождена от фашистов. И это все понимают. Бегите, бандерлоги, пока есть возможность.