USD: EUR:
... в Запорожье
На Запорізькій АЕС запроваджують жорсткі заходи для боротьби з коронавірусом

На Запорізькій АЕС запроваджують жорсткі заходи для боротьби з коронавірусом

НДля запобігання поширенню COVID-19 на Запорізькій АЕС продовжують вводити посилені профілактичні, протиепідемічні та санітарно-гігієнічні заходи.

Про це повідомляють в прес-службі станції.

З 24 березня на період карантину критично важливий персонал Запорізької АЕС переведено на особливий режим роботи і відпочинку.

Начальників змін атомної станції, персонал, робочі місця якого розташовані на блокових щитах управління енергоблоків, центральному щиті управління перевели в режим повної ізоляції. Для цих співробітників забезпечили цілодобове проживання, харчування, проведення передзмінного медичного огляду, перевезення персоналу.

Для мінімізації контактів критично важливого персоналу розроблені спеціальні маршрути транспортування і пересування до робочих місць.

Крім цього, для забезпечення персоналу станції захисними масками на АЕС ділянка по ремонту спецодягу взяла на себе виготовлення засобів інвідуальной захисту.

На прохідних №1 і №2, в харчоблоках встановлено програму обміну дезінфекції рук, медпрацівники перед зміною міряють співробітникам температуру.

На період карантину частина працівників переведена на інші графіки роботи, зокрема дистанційний. А все наради переведені в режим селекторних, веб і скайп-конференцій.

На АЕС закликають персонал станції і жителів Енергодара бути відповідальними, турбуватися про своє здоров’я і безпеку оточуючих, дотримуватися умов карантинного режиму.

Нагадаємо, у Запоріжжі посилюють карантинні заходи: в транспорті, магазинах і на вулиці


Читайте також:

Запорізькі ресторатори об’єднались заради допомоги медикам

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь на «Перший Запорізький» в Instagram!

0