USD: EUR:
... в Запорожье
На Запорізькій АЕС окупанти привласнюють гроші, призначені на зарплати українському персоналу

На Запорізькій АЕС окупанти привласнюють гроші, призначені на зарплати українському персоналу

На Запорізькій АЕС представники російського «Росатому» привласнюють гроші, призначені на зарплати українському персоналу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Представники корпорації «Росатом» «відмивають» гроші, які виділяються на здійснення управління Запорізькою атомною електростанцією. Для цього окупанти оформлюють фіктивні фінансові документи (корпоративні картки) на ім’я персоналу ЗАЕС, які мають громадянство України.

Реальні фінансова звітність не оформлюється і не подається. Таким чином, гроші, які призначались для оплати роботи персоналу станції, привласнюються окупаційною адміністрацією та співробітниками «Росатому».

Наразі на Запорізькій АЕС залишається близько 500 окупантів, 200 з яких це так звані «кадирівці» з батальйону «Ахмат». Їхнє головне завдання – залякування персоналу та схиляння до співпраці з окупантами.

У промисловій зоні станції виявлено близько 300 мін, які залишили по собі підрозділи окупантів, коли залишали станцію. Про це було повідомлено так звану «поліцію» Енергодару.

Співробітники ФСБ, які прибули на місце подій, розповсюдили інформацію, що це начебто «тайники диверсійних підрозділів ЗСУ».

Росіяни не пускають на територію Запорізької АЕС співробітників, які відмовилися працювати на росатом


Читайте також:

Вночі окупанти завдали ракетний удар по Запоріжжю: зруйновано промисловий об’єкт, пошкоджені будинки, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0