USD: EUR:
... в Запорожье
На фронті героїчно загинув легендарний запорізький «кіборг» Вячеслав Зайцев

На фронті героїчно загинув легендарний запорізький «кіборг» Вячеслав Зайцев

В бою за Україну героїчно загинув Вячеслав Зайцев – легендарний запорізький «кіборг», історик, співробітник Національного заповідника «Хортиця», депутат міської ради.

Про це повідомляють на сторінці запорізького партійного осередку «Європейської Солідарності», яку герой представляв у міській раді.

«Незламний «кіборг», історик, науковець, депутат міської ради, військовослужбовець, який до останнього подиху захищав свою державу. В 2014 році він пішов боронити країну від російського ворога, був у найгарячіших точках Донбасу серед яких – Донецький аеропорт. Через рік повернувся додому – зайнявся депутатською та науковою діяльністю. За його плечима – роботи з дослідження пам’яток Запорізького козацтва як на суходолі,  так і під водою. Вячеслав Зайцев був відомий містянам і як громадський діяч – він займався захистом прав ветеранів АТО, – повідомляють його колеги. – В лютому, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення, він одним з перших пішов до військкомату і відправився на фронт в лавах Збройних сил України. Вячеслав загинув в бою, він віддав життя, б’ючи ворога, за Україну, за кожного з нас».

У полеглого Героя залишилась дружина і маленька донечка. Приносимо щирі співчуття родині. Запоріжжя і Україна завжди пам‘ятатимуть свого захисника.

Вічна пам’ять Герою!


Читайте також:

Внаслідок ракетного удару по Гуляйполю загинули заступник мера та керівник комунального підприємства

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0