USD: EUR:
... в Запорожье
У Донецькій області в бою загинув житель Запорізької області

У Донецькій області в бою загинув житель Запорізької області

19 жовтня на передовій, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, героїчно загинув захисник України, мешканець села Костянтинівка Мелітопольского району Запорізької області Артем Тіпенко.

Про це повідомив Сергій Кюрчев, ректор Таврійського державного агротехнологічного університету, випускником якого був воїн.

«Випускник енергетичного факультету ТДАТУ 2016 року, майстер спорту України з гирьового спорту, член збірної команди ТДАТУ з гирьового спорту, призер чемпіонату світу серед юнаків, багаторазовий чемпіон України серед студентів, багаторазовий чемпіон та призер Всеукраїнських турнірів та чемпіонатів Запорізької області. Свій останній бій 33-річний воїн зустрів у Донецькій області. Він мужньо та самовіддано чинив опір ворогам, до останнього стримуючи їх збройну агресію та ненависть до нашого народу, – розповів ректор університету. – Чесний, добрий та мужній син України, який не зрадив військовій присязі та не побоявся поглянути лютому ворогу в очі. Саме таким назавжди залишиться Артем для усіх нас. Від імені всього колективу ТДАТУ висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати».

Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!

У Запорізькій області рашисти перетворюють школи та лікарні у свої військові бази


Читайте також:

У Запорізькій області вчитель-колаборант перейшов на бік ворога та очолив школу

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0