USD: EUR:
... в Запорожье
Молоду пологівчанку, яка зникла у квітні, тримали у трудовому рабстві

Молоду пологівчанку, яка зникла у квітні, тримали у трудовому рабстві

18-річна Любов Копійка, яка зникла в Запорізькій області 22 квітня, знайшлася. Виявилося, що дівчина збігла з дому через закоханість.

Одного разу дівчина навіть вийшла на зв’язок з рідними, за коротку розмову встигнувши розповісти їм, що вона у Києві.

На сьогоднішній день дівчина уже знаходиться вдома, пише Районка. Вона розповіла, що навесні познайомилась з хлопцем через сайт знайомства в мережі. Він був милий та люб’язний, зізнався у коханні та запрошував до себе.

— Спочатку я вагалася, але потім погодилася, думаючи, що зустріла свою долю. З огляду на те, що проживав він у Київській області, а в період карантину дістатися столиці було майже неможливо, хлопець винайняв таксі до Запоріжжя, а з обласного центру забрав мене на власній машині, — розповідає дівчина. — Я була сповнена радісними переживаннями, проте коли ми приїхали у місто Ірпінь, я дізналася що він проживає з дружиною і немає на мене зовсім ніяких планів. Але був у цієї парочки якийсь задум, про який я дізналася згодом.

Олег, так звали хлопця, побив Любов, забрав документи і телефон, погрожуючи розправою. Дівчину закрили у кімнаті, де стояло лише ліжко і відеокамера. Чоловік, погрожуючи, зґвалтував її та змусив підстригтися і пофарбувати волосся, а наступного дня її відправили працювати у підземному переході, продавати листівки та інші канцелярські товари.

Пара увесь час слідкувала за дівчиною, забороняючі їй по довгу розмовляти з покупцями. Та в один з днів дівчинка все ж змогла попросити у перехожих телефон, зателефонувала матері і швидко пояснила, що з нею сталося. Мати підключила до розшуків свою сестру, яка мешкає в столиці. Жінка розшукала племінницю, заявила про події до поліції.

Дівчину забрали прямо з переходу і доставили до дому, а злочинців, як передає газета, затримали.

Читайте також: 13-летняя ореховчанка, пока ее искала полиция и родственники, успела съездить в Запорожье

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0