USD: EUR:
... в Запорожье
Мер Запоріжжя звільнив з посади директора

Мер Запоріжжя звільнив з посади директора "Дубового гаю"

У соціальній мережі мер Запоріжжя сьогодні повідомив, що директора парку “Дубовий Гай” звільнений з посади.

“Хочу повідомити вам, що сьогодні я звільнив з займаної посади керівника парку «Дубовий Гай» Олега Комаренка” – написав очільник міста.

Нагадаємо, 8 березня в Запоріжжі сталася трагедія: на 8-річну дівчинку впала 200-кілограмова статуя. Наступного дня дитина померла. Раніше повідомлялось, що заступника директора запорізького парку можуть посадити під арешт за цей випадок. Запоріжці збирались виходити на мітинг біля мерії з приводу загиблої в парку дівчинки. А вчора, 12 березня, сотні містян зібралися аби провести дитину в останню путь.

3

Адвокат2020-03-13 22:49:44
Через 10 лет восстановится и получит компенсацию за 10 лет вынужденного прогула. Сейчас все так делают.
Сергей2020-03-13 12:30:22
Нужно взять на контроль общественности, чтобы еще и само увольнение было юридически правильно оформлено, чтобы Комаренко не побежал в суд его обжаловать!
Арсений2020-03-13 12:04:13
В ОГА разогнали департамент экологии (кстати, без ума). В нем работали молодые и толковые специалисты, в т.ч. и по лесо-парковым зонам. Все они стоят в "очереди" центра занятости. Оттуда и взять на должность директора и замов. Не будет претензий на коррупционные связи, да и отпадет возможность краж в парке, как это держала "фарс" ДЫРЕХТОРША до Комаренка. Кстати, шумиху трагедии в парке раздувает ИМЕННО ОНА.