USD: EUR:
... в Запорожье
Мати школяра, над яким познущалися в запорізькій гімназії, вперше прокоментувала інцидент

Мати школяра, над яким познущалися в запорізькій гімназії, вперше прокоментувала інцидент

У соціальній мережі матір 5-класника, на якого напали однолітки в 28-й гімназії, розповіла й про те, як наразі почувається її дитина.

Жінка наполягла на тому, що ніякого зґвалтування над її сином не сталося – про це є висновки лікарів. Втім, вона пише, що “Це не була гра, це було несподівано, напад з агресією! Сину від знущання було боляче и соромно, аж поки старшокласник не покликав вчителя”.

Дії навчального закладу запоріжанка називає неадекватними, а також додала, що тепер вже ніхто не дізнається, що саме відбулося у тій ситуації, адже запис з відеокамер зник.

— Версії всіх сторін інциденту дуже різні і не підлягають перевірці. Мій син відмовляється розповідати про інцидент, у нього розлад психіки (посттравматичний стресовий розлад), є висновок психолога-аналітика, – пише жінка.

Окрім цього, матір 5-класника розповіла, що вчителі гімназії не бажали розбиратися у ситуації, дирекція шкільного закладу намагалася уникнути відповідальності, а поліція не мала чіткої позиції. Час розслідування через всі ці фактори затягувався: “Два тижні я намагалась змусити всіх виконувати їх прямі обов’язки і допомогти мені з’ясувати, що сталось. Мені не вдалось”.

Наприкінці допису його авторка написала, що на сьогоднішній день вважає конфлікт максимально вірішеним, і що вона дякує друзям і знайомим за підтримку. Нагадаємо, що за результатами перевірки директорці та психологу навчального закладу винесли догану, а двох працівників – звільнили.


Читайте також:

В одному з районів Запоріжжя обмежать рух транспорту, через що зміниться рух громадського транспорту

Бійці ДСНС у Запоріжжі врятували вуличного кота, який застряг на дереві, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Людмила2021-04-09 18:07:51
Директора, классного руководителя уволить. Учеников виновных исключить из гимназии. Вот только тогда будет другим наука. Виновных обязательно привлечь к ответственности.!!!!
Иван2021-04-09 13:21:13
Ситуация страшная. Но отьедем от темы. "Авторка", лол, феминитивы подъехали? Интересно, почему даже а Америке, откуда и попер феминизм третьей волны, где бесятся SJW и прочие LGBTQ+, даже там никому не придет в голову написать "authorine" или ещё какую-то конструкцию придумать, всех вполне устраивает, что "author" может быть и ОН, и ОНА. Что плохого в универсальных словах с неопределённым полом? Но нееет, нам обязательно надо нагромаждать нелепые конструкции, чтобы заявить о своей соц. позиции... поколение дегенератов