USD: EUR:
... в Запорожье
Через коронавірус модель із Запоріжжя застрягла в Мілані без грошей

Через коронавірус модель із Запоріжжя застрягла в Мілані без грошей

Тьотя Мотя — колишня учасниця “Топ-моделі по-українськи” через карантин, викликаний пандемією коронавірусу, виявилася без роботи і змушена позичати

Запорізька модель Катерина Куліченко після участі в шоу “Топ-моделі по-українськи” підписала контракт з італійським агентством і полетіла в Мілан. Але через карантин, викликаного пандемією коронавірусу, виявилася без роботи, — повідомляє “КП в Україні”.

Всі замовлення і кастинги у моделей скасовані, але Катерину з агентства додому в Запоріжжя не відпускають, тому що їй потрібно відпрацювати замовлення за контрактом.

— Люди в паніці! А це дуже впливає на роботу — її відміняють, кастингів майже немає, — повідомила Катя журналістам. — Мені через вірус скасували всі замовлення. Це максимально жахливо — коронавірус відібрав будь-яку можливість працювати. Мені дуже прикро, що моя перша поїздка до Мілана вийшла саме такою. Я дуже емоційна, мені важко дається режим “невідомості” і “байдикування”, я хочу працювати! Незважаючи на вірус, все одно намагаюся крутитися, і вже зробила дві зйомки в Мілані. Сподіваюся, буде ще більше.

Катерина зізналася, що для того, щоб зараз прожити в Мілані, вона позичила гроші, які потім доведеться відпрацьовувати.


Читайте також:

П’ятничний пазл: вгадай зірку із Запоріжжя

Отримуйте новини швидше за допомогою нашого Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Стесняюсь спросить2020-03-15 00:03:55
Тьотя Мотя зізналася, що для того, щоб зараз прожити в Мілані, вона позичила гроші, які потім доведеться відпрацьовувати. Невжепіде відпрацьовувати на міланську панель ? Без ліцензії ? Без медогляду ?
медик2020-03-14 16:19:41
Повезло ей. Там медицина лучше.
Дядя Митя2020-03-14 15:30:28
Контракт є контракт. Хай працює.