USD: EUR:
... в Запорожье
З-під завалів зруйнованого ракетним ударом будинку у Запоріжжі вже врятували дев'ятеро людей: двоє жителів загинули, – ФОТО

З-під завалів зруйнованого ракетним ударом будинку у Запоріжжі вже врятували дев'ятеро людей: двоє жителів загинули, – ФОТО

Сьогодні вночі, 2 березня, ворог завдав ракетний удар по Запоріжжю. Внаслідок атаки сталася руйнація з 5 по 1 поверх багатоповерхового житлового будинку.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Станом на 05:00 врятовано 9 людей, з яких – одна вагітна жінка. 20 жителів будинку евакуйовано.

З-під завалів рятувальники дістали тіла двох загиблих людей.

Від ГУ ДСНС на місці подій для проведення аварійно-рятувальних робіт, гасіння пожеж і порятунку людей працює 24 одиниці спеціальної техніки і 90 чоловік особового складу. Для надання допомоги на місці працюють психологи  ДСНС.

На місці працюють усі екстрені і профільні служби міста.

«Вже розгорнуті пункти допомоги ДСНС, Національної поліції, міської ради та соціального захисту, комунальними автобусами відбувається евакуація постараждалих людей. Повна інформація про наслідки атаки ще встановлюється, – повідомив в.о. мера Анатолій Куртєв. – рашисти – це армія мразот, яка здатна лише обстрілювати спляче місто та тероризувати мирних людей. Їм ніколи не буде прощення за це».

Поліцейські та співробітники УСБУ документують наслідки воєнного злочину ,  збирають речові докази військової агресії росіян. За фактом злочину, передбаченого ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження. 


Читайте також:

Ракетний удар по Запоріжжю: зруйнувано три поверхи багатоквартирного будинку, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0