USD: EUR:
... в Запорожье
Гуманітарна колона нарешті потрапила з Запоріжжя до Мелітополя: місцеве населення має змогу евакуюватися

Гуманітарна колона нарешті потрапила з Запоріжжя до Мелітополя: місцеве населення має змогу евакуюватися

Бажаючих виїхати з тимчасово окупованого міста виявилося набагато більше, ніж місць, призначених для цього. Також до колони приєднуються люди на своїх автомобілях.

Іван Федоров, міський голова Мелітополя, у своєму зверненні розповів, що лише сьогодні, 25 березня, вранці рашисти запустили до міста гуманітарну колону, яка приїхала ще вчора.

За словами Федорова, зараз колона перебуває в пожежній частині, де розвантажують речі першої потреби для мелітопольців: зокрема, медикаменти, харчі, засоби особистої гігієни. На зворотному шляху з Мелітополя в Запоріжжя автобуси з колони зможуть забрати близько 350 людей, додав мер. Федоров сподівається, що гуманітарні колони стануть постійними.

Втім, як пише місцеве ЗМІ “РІА-Мелітополь”, до пожежної частини прибуло значно більше людей. Мелітопольців попереджають, що ніхто не знає, скільки триватиме шлях до Запоріжжя.


Читайте також:

У Запорізькій області з міста Пологи евакуювали 117 людей: 35 дітей-сиріт відправлять до Італії

Два танки, п’ять БТРів, літак СУ-25, п’ять одиниць автомобільної техніки та 26 солдатів: втрати окупантів у Запорізькій області за 24 березня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0