USD: EUR:
... в Запорожье
Очільник Запорізької ОВА представив своїх заступників: що про них відомо

Очільник Запорізької ОВА представив своїх заступників: що про них відомо

З 1 травня на посадах заступників голови Запорізької обласної військової адміністрації розпочали роботу Наталія Будяк, Михайло Семікін та Олександр Щербаков, які зайняли вакантні посади. Раніше їх кандидатури погодив Кабінет міністрів України. Ще два заступники — Руслан Мовчан та Євген Мироненко, продовжили роботу за своїми напрямками.

Про це під час брифінгу повідомив Іван Федоров, очільник Запорізькою обласної військової адміністрації.

Один з заступників —  Михайла Семікін. Раніше він працював з Іваном Федоровим у міській раді Мелітополя. На новій посаді він опікуватиметься освітою, культурою та патріотичним вихованням.

«В його відповідальність буде входити саме опікуватися освітою. І тут є наша загальна мета — підвищення кількості дітей в офлайн навчанні, як шкільного, так і дошкільного віку, так і в наших вищих навчальних і професійних технічних закладах. Також це культура, патріотичне виховання. Ми точно цю роботу маємо підняти на новий рівень. І я сподіваюсь на загальну підтримку цього руху», — зазначив Федоров.

Комунікацією з військовими та організація військової допомоги займатиметься Олександр Щербаков. Він також працював з Федоровим у Мелітопольській міській раді.

«Той досвід який ми здобули на базі мерії Мелітополя, це досвід якому немає аналогів на території Запорізької області. Наведу простий приклад, за 2023 рік нам вдалось там організувати та мобілізувати допомогу військовим частинам в сумі понад 250 мільйонів гривень і загальне охоплення було понад 80 військових частин», — сказав Федоров.

Ще одна заступниця — Наталія Будяк, яка куруватиме напрямки медицини, соціального захисту та підтримки ветеранів війни. Відомо, що впродовж останніх років вона працювала керівником Південно-східного регіонального представництва національної служби здоров’я України. А до цього керівником Департаменту охорони здоров’я в Дніпропетровській області.

«Місяць тому, вперше за два роки, ми створили у структурі ОВА відділ з питань ветеранської політики, який є пріоритетним напрямком роботи обласної адміністрації», — зазначив Федоров.

Апарат Запорізької облради скоротили на 60%, чим зекономили понад 15 млн грн


Читайте також:

Зруйновано 17 будинків: ворог завдав удари по Запорізькій області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0