USD: EUR:
... в Запорожье
Отримали посади у фейковій структурі та зарплату у рублях: двом колишнім працівникам лісгоспу повідомили про підозру у держзраді

Отримали посади у фейковій структурі та зарплату у рублях: двом колишнім працівникам лісгоспу повідомили про підозру у держзраді

ДБР продовжує викривати зрадників у Запорізькій області. Нещодавно підозри отримали двоє колишніх працівників лісгоспу.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань (ДБР).

Так, двом колишнім працівникам «Мелітопольського лісгоспу», які від початку широкомасштабного вторгнення працюють на користь окупаційної влади, повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

У березні 2022 року колишні лісники, батько та син, стали добровільно співпрацювати з загарбниками та влаштувалися на роботу до окупантів у незаконно створений на базі українського лісництва орган.

Обидва отримали посади у фейковій структурі та заробітну платню у рублях. За це виконували вказівки окупаційної влади, налагоджували контроль за українським лісом на користь представників РФ.

Окрім того, батько, який обіймав посаду головного інженера лісництва, також активно агітував та схиляв до співробітництва з ворогом колишніх колег.

Загарбники атакували біля двох населених пунктів Запорізької області


Читайте також:

Окупанти завдали по Запорізькій області 213 ударів: одна людина загинула, троє — поранені

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0