USD: EUR:
... в Запорожье
Доповідають спецслужбам РФ про суспільні настрої: колишніх поліцейських із Запорізької області підозрюють у державній зраді

Доповідають спецслужбам РФ про суспільні настрої: колишніх поліцейських із Запорізької області підозрюють у державній зраді

Штрафують людей за законами РФ, вилучають зброю у мисливців та доповідають спецслужбам Росії про суспільні настрої громадян — двоє колишніх правоохоронців із Мелітополя перейшли на бік ворога після окупації міста. Фігурантам заочно повідомлено про підозру у державній зраді згідно з частиною 2 статті 111 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань.

Після окупації міста поліцейські не виконали наказу про передислокацію та добровільно почали працювати в окупаційному правоохоронному органі.

Вони активно агітують колишніх колег співпрацювати з ворогом.

Фігуранти кримінальної справи зараз патрулюють вулиці Мелітополь та Мелітопольський район, шукають партизанів та доповідають російським спецслужбам про громадські настрої місцевих мешканців.

Згідно з інкримінованою статтею колишнім поліцейським загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Зривали українську символіку, намагаючись сподобатися окупантам: колишніх поліцейських із Запорізької області судитимуть за державну зраду.


Читайте також:

Раділи приходу окупантів та встановили прапор РФ на адміністративну будівлю: мешканцям Запорізької області повідомили про підозру.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0