USD: EUR:
... в Запорожье
Директор Дубового гаю хоче купити для парку трактор за 240 тисяч гривень

Директор Дубового гаю хоче купити для парку трактор за 240 тисяч гривень

Директор центрального парку культури і відпочинку «Дубовий гай» Олег Крамаренко звернувся до депутатів міськради з проханням придбати за бюджетні гроші спецтехніку для прибирання парку.

Як стверджує Крамаренко, в парку працюють лише 8 співробітників, які займаються його благоустроєм. Цього недостатньо для того, щоб привести територію парку в порядок. Саме тому керівник парку просить виділити йому гроші на трактор-газонокосарку.

– Важливо підтримувати парк в належному стані: підстрижена трава, прибрані дерева. Але ось прибрати траву за допомогою восьми осіб без належної техніки ми не можемо. Саме тому ми плануємо закупити трактор німецького виробництва «Al-KO». Ми протестували техніку: трактор за габаритами нагадує великий письмовий стіл, зверху на ньому сидить працівник, який управляє стрижкою трави, відкидає в бік сніг. Ззаду можна перевозити маленький причіп, куди можна складати впали гілки. Трактор просто необхідний, щоб ефективно обслуговувати «Дубовий гай», – розповів Олег Крамаренко.

Депутат міськради від партії УКРОП Сергій Балашов засумнівався в вартості трактора і заявив, що за допомогою інтернету можна замовити трактор аналогічної марки і за 80 тисяч гривень.

На що члени депутатської комісії заявили, що необхідно знати повну назву і технічні характеристики. Депутати запропонували директору парку і чиновникам з департаменту інфраструктури та благоустрою доопрацювати проект і прийти наступного разу з доробками.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування і підтримує флеш-моб щодо використання української мови у своєму виданні.

 

 

 

 

1

Александр2016-11-09 15:04:59
пожалуйста уберите из парка тополя цветущие пухом...это просто не выносимо....вы же на целый месяц теряете посетителей!!!!!!!!!!!!!!