USD: EUR:
... в Запорожье
Депутатка з Запорізької області отримала 850 гривень штрафу

Депутатка з Запорізької області отримала 850 гривень штрафу

Запорізький райсуд призначив штраф депутатці Кушугумської селищної ради та керівниці Балабінской гімназії за те, що вона не подала вчасно декларцію.

Депутатка Жанна Винниченко пройшла за списками партії «Слуга народу», але так і не подала електронну декларацію за 2019 рік, як «кандидатка на посаду» відповідно до закону протягом 15 календарних днів з моменту першої сесії, пише 061. Депутатка це зробила лише 18 березня поточного року. В Управлінні стратегічних розслідувань поліції склали адмінпротокол за даним фактом за порушення термінів подання декларації і передали його в суд.

У суді сама депутатка пояснила, що не була поінформована про терміни надання декларації. Свою вину вона визнала в повному обсязі. Суд визнав депутатку винною і призначив їй штраф в 850 гривень.


Читайте також:

Запорізька дитяча залізниця відкрила рух поїздів: тепер там працюють всі локації

Із Запорізької дитячої залізниці ведмедів відправлять до зоопарку в Нідерландах

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Комсомолець Запорiжжя2021-06-08 15:27:10
Да нет та уже земляков, да и коллег тоже.
Юрий2021-06-08 15:00:04
В свое время начинал свою журналистскую карьеру в газете "Комсомолець Запорiжжя". Это в злые советские годы было украиноязычное издание, впрочем, одно из многих. Но даже там знали, что в русском языке нет и никогда не было слова "депутатка". Уважаемые коллеги, или трусы наденьте, или крестик снимите. Даже как-то совестно за вас. Земляки, все-таки.