USD: EUR:
... в Запорожье
Колишній очільник Служби автодоріг у Запорізькій області став заступником голови Укравтодору

Колишній очільник Служби автодоріг у Запорізькій області став заступником голови Укравтодору

Колишній керівник Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Андрій Івко став переможцем конкурсу на посаду заступника Голови Державного агентства автомобільних доріг України.

Про це повідомляють у Укравтодорі.

У 2018-2021 роках Андрій Івко працював керівником Служби автодоріг у Запорізькій області, а цього року переїхав на підвищення у Київ – на посаду директора Департаменту розвитку доріг Укравтодору. Також він є координатором Національної програми відновлення мостів.

Саме у період головування Андрія Івка у запорізькій Службі, будівництво ансамблю мостів через річку Дніпро було розморожене. За неповний рік на найвідомішому довгобуді країни відкрили рух через верхову частину позакласового балкового мосту.

В запорожской маршрутке женщине ребром пробило легкое: стали известны подробности происшествия


Читайте также:

В Запорожье на Правом берегу на «зебре» сбили парня, – ВИДЕО

Пoлучaйте нoвoсти быстрее с пoмoщью нaшегo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Пoдписывaйтесь нa «Первый Зaпoрoжский» в Instagram!

2

Егор2021-07-08 12:27:45
Никто и никогда не проводили конкурсов на вакансии в Укравтодоре. Так, туда по личным и коррупционным связям попали Кубраков, Почтарев,.. и др. тупое быдло. Разворовав бюджеты в 2019-2020 годах на дорожно-мостовое + ковидный фонд, поделившись с бандой К.Тимошенко с ОП, они "повысили "свои статусы до Министра, советника,.. Думаю, аналогичный конкурс прошел и Ивко. Хотя, он ДЕЙСТВИТЕЛЬНО отлично поработал на дорогах-мостах Запорожской области и отличный хозяин. Думаю, он на собственном опыте убедился о необходимости сохранения ОБЛАВТОДОРОВ по всей Украине.
Запорожец2021-07-08 10:08:14
Так а х....ли удивляться, столько асфальта по области за 2 года настелили, нап....дили, можно и кабинет покупать навыбор!