USD: EUR:
... в Запорожье
Хворі в коридорах і витрата рекордної кількості кисню: Мелітополь призупинив прийом ковідних пацієнтів, - ФОТО

Хворі в коридорах і витрата рекордної кількості кисню: Мелітополь призупинив прийом ковідних пацієнтів, - ФОТО

Рівень захворюваності коронавірусом виріс настільки, що в лікарнях вже не вистачає місць для пацієнтів.

Про це повідомляє «РІА-Мелітополь».

У Мелітополі рівень захворюваності коронавірусів так виріс, що пацієнти лежать вже в коридорах. Сьогодні в Якимівці відкривається ЦРЛ, розрахункова кількість на 70 ліжок, куди з Мелітополя відправлятимуть на лікування пацієнтів з коронавірусом.

Про це повідомила керівник багатопрофільної лікарні інтенсивних методів лікування та швидкої допомоги Лариса Саприкіна під час брифінгу для місцевих та центральних ЗМІ.

– Сьогодні Мелітополь призупиняє прийом пацієнтів в свої госпіталі, щоб переглянути всіх пацієнтів. Зробити переклади в терапевтичні відділення, кого-то виписати. Якимівка погодилася сьогодні нас приймати. Завтра, якщо місця звільняться, ми почнемо знову приймати пацієнтів і в такому порядку робочому будемо вирішать питання, поки така ситуація, – прокоментувала Лариса Саприкіна.

За її словами, 90% пацієнтів, які потрапляють ковідние госпіталі, потребують кисневої підтримки. У зв’язку з цим різко збільшилося споживання кисню в стаціонарах. Якщо ще буквально тиждень тому Мелітополь витрачав 3, 5 тонни кисню на добу, то на сьогодні – 7 тонн на добу. І це колосальна кількість.

Нагадаємо, в Запоріжжі втекла з інфекційної лікарні 17-річна мати з двома маленькими дітьми. Вона поїхала до родичів, не дивлячись на те, що у дівчини, її сина і дочки діагностували коронавірус. Поліція знайшла горе-матір і повернула разом з дітьми в медустанову.

Читайте також:                                                            

У Запоріжжі на Хортиці почали встановлювати новий арт-об’єкт, – ФОТО

У Запорізькій області молодик поранив себе у шию: його врятувати не вдалося

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Мелитопольцу2021-10-08 21:15:43
Во-первых: 1 раз можно и на такси потратиться, или попросить знакомого, у всех есть знакомый с машиной, а если нет - чувак социопат и таким не место в социуме. Во-вторых: в аптеку или магаз никто не запретит без сертификата заходить, не распространяй бред. В-третьих: желтый сертификат появляется уже после первой прививки. Еще много перечислять можно. Да и зачем обычным пенсионерам вакцинироваться? Продукты везде есть в пешей доступности, на работу им не нужно (или пусть подвоз организовывает работодатель). Короче вам всегда лишь бы поныть.
Мелітополець2021-10-08 19:15:38
І щоб всі прийшли щеплюватися, у маршрутку пускають лише сертифікованих. Щоб прищепитися, треба іти пішки півгорода. Все з благих намірів. Особливо до літніх людей. І доречі, сертифікат дають, тільки після другого щеплення. З найкращими побажаннями, міськрада. Щоб вас, Супутником штрикнули. Новачка на вас немає... Тобто, хреста... На вас немає. Ви що думаєте, в кожного пенсіонера джип у хаті, чи гвинтокрил. Відразу, заборонять несертифікований відвідувати аптеки, супермаркети, ринки... І нехай потім біжать, один поперед одного на... кладовище.
Хуйло2021-10-07 22:30:48
Хуйло