USD: EUR:
... в Запорожье
Понад 1000 запорожців увійшли до «Армії відновлення» та допомагають розбирати завали

Понад 1000 запорожців увійшли до «Армії відновлення» та допомагають розбирати завали

Восени минулого року було запроваджено проєкт «Армія відновлення». У його рамках людей, які тимчасово втратили роботу, залучають до відновлення країни. У Запорізькій області направлення на відновлення регіону отримали понад тисячу людей.

Про це повідомляє «Перший Запорізький» із посиланням на Запорізький обласний центр зайнятості.

У рамках проєкт безробітних мешканців Запорізької області, які стали на облік до центру зайнятості, можуть залучати до робіт з облаштування блокпостів, заготівля дров для опалювального сезону, розбору завалів та відновлення будівель, а також розвантажень та фасування гуманітарної допомоги.

На сьогодні 1077 людей, 57 з яких тимчасово переміщені особи, увійшли до «Армії відновлення». На оплату праці учасникам суспільно-корисних робіт по Запорізькій області вже направлено 7,3 мільйона гривень. Повідомляється, що оплата такої праці не може бути нижчою за мінімальну зарплату — 6 700 гривень.

Запорізький обласний центр зайнятості продовжує співпрацю із громадською організацією «Руки допомоги Запоріжжя», яка є центром «Добробату» у нашому регіоні. Разом із ними люди, які отримали направлення, допомагають розбирати завали та відновлювати будинки після «прильотів».

Крім того, на початку цього року було укладено 23 угоди з Біленьківською, Кушугумською та Широківською сільськими радами, а також Вільнянською міською та Новомиколаївською селищною радами. З травня центр зайнятості співпрацює із комунальними підприємствами обласного центру: «Запоріжринок», «Зеленбуд», «Титан», «ВРЕЖО 7». Наразі у базі даних налічується 17 актуальних пропозицій роботи.

У Запоріжжі оголосили тендер на ремонт зруйнованої росіянами багатоповерхівки: виділяють 45 млн гривень


Читайте також:

Зруйновано приватні будинки та продовольчі магазини: наслідки ворожих ударів по Запорізькій області, — ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0