USD: EUR:
... в Запорожье
Без батька залишився син: під час штурму противника загинув захисник із Запоріжжя

Без батька залишився син: під час штурму противника загинув захисник із Запоріжжя

Олександр Тонконіг загинув 7 червня у районі населеного пункту Велика Новосілка Волноваського району Донецької області під час штурмових дій з боку супротивника. Захиснику було лише 39 років.

Про це повідомляють у Вільнянській міській територіальній громаді.

Олександр Тонконог народився у Запоріжжі. Після закінчення 9 класу Запорізької суспільно-гуманітарної гімназії №27 вступив до «Запорізького професійного ліцею залізничного транспорту» на спеціальність «помічник машиніста». З 2004 року працював на Запорізькому електровозоремонтному заводі електрослюсарем електричних машин в електромашинному цеху.

Потім Олександр отримав нову спеціальність «токар». Останні кілька років працював на Запорізькому заводі феросплавів помічником машиніста.

Колеги по роботі кажуть, що Олександр був хорошим кваліфікованим та відповідальним фахівцем, роботу виконував сумлінно та якісно.

1 грудня минулого року його мобілізували до військової частини А4548 командиром мінометного відділення роти морської піхоти батальйону морської піхоти

«Разом із побратимами він був там, де найважче — Волноваський район, Донецька область. Молодшого сержанта Олександра не стало 7 червня цього року у районі населеного пункту Велика Новосілка під час штурмових дій із боку супротивника. Він залишався вірним військовій присязі до останнього подиху. Смерть Олександра – це непоправна втрата для рідних, друзів, побратимів та всієї України», — йдеться у повідомленні.

У загиблого Олександра залишився син Артем, дружина Людмила та батьки Наталія та Олександр. Захисника поховали 23 червня на Вільнянському цвинтарі.

Окупанти повідомили, що «ліквідували» підлітка у Бердянську, якого вони звинувачували у диверсії.


Читайте також:

Помер французький волонтер, який на початку війни приїхав у Запорізьку область, аби врятувати дівчину.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0