USD: EUR:
... в Запорожье
АТОвець, якого побили битою в запорізькому супермаркеті, знову може говорити

АТОвець, якого побили битою в запорізькому супермаркеті, знову може говорити

Микола Стельмах, якого дев’ять місяців тому побили в супермаркеті битою за те, що він вступився за касирку, став на ноги.

Хлопець провів деякий час у медикаментозній комі, до купи в нього діагностували пухлину мозку. Втім, Микола, як істинний боєць, зміг стати на ноги. Зараз він вже може зробити кілька кроків самостійно, а з палицею в руках почуває себе досить впевнено, пише Суспільне. Також хлопець почав розмовляти.

Наразі АТО-вець кожного дня займається реабілітацією, в будинку сім’ї Стельмахів царює атмосфера боротьби. До травми Микола хотів займатися ремонтом автомобілів.

Відзначимо, що одного з нападників правоохоронці затримали незабаром після інциденту. У грудні минулого року Жовтневий районний суд Запоріжжя продовжив арешт на два місяці. На засіданні також призначили судовий розгляд справи на 6 лютого 2020 року. Наразі розгляд справи у суді триває, затриманий знаходиться у СІЗО. Наступне слухання призначене на 8 липня в Жовтневому районному суді.

Читайте також: На Запоріжжі чоловік кілька разів вдарив ножем власну дитину

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Спустя 9 месяцев начал говорить: на поправку пошел ветеран АТО, которого избили битой в Запорожье | Портал Акцент2020-06-19 10:01:03
[…] Следующее слушание назначено на 8 июля, — сообщает 1news.zp.ua. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]