USD: EUR:
... в Запорожье
На вихідних російські окупанти продовжили обстрілювати Запорізьку область: зафіксовані руйнування у 20 населених пунктах, – ФОТО

На вихідних російські окупанти продовжили обстрілювати Запорізьку область: зафіксовані руйнування у 20 населених пунктах, – ФОТО

Протягом вихідних, 14 та 15 січня, у Запорізькій області окупанти обстрілювали населені пункти із зенітно-ракетних комплексів, артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

За дві минулі доби працівники поліції зафіксували руйнування внаслідок ворожих атак у понад 20 населених пунктах регіону – у Запоріжжі, Малокатеринівці, Таврійському, Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Ольгівському, Малинівці, Темирівці, Новоандріїці, Новоданилівці, Чарівному, Малій Токмачці, Білогір’ї, Преображенці, Щербаках, Полтавці, Новоселівці, Степовому, Кам’янському, Павлівці.

Вранці 14 січня окупанти нанесли чотири ракетних удари по території Запоріжжя та Запорізького району. Ракети влучили в земельні ділянки, в тому числі поруч із об’єктами критичної інфраструктури. На території одного з місцевих підприємств пошкоджені складське приміщення та парканна огорожа.

На Пологівському напрямку вкотре страждають районні центри та довколишні села. У багатьох будинках вибиті вікна і двері, посічені фасади. В інших домівках вибуховою хвилею позривало дахи, в деяких пошкоджені ще й стіни.

Усі факти воєнних злочинів задокументовані працівниками поліції. За зібраними матеріалами слідчі управління СБУ вже відкриті кримінальні провадження за статтею 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Окупанти вночі вдарили ракетами С-300 по Запоріжжю та району: пʼятеро постраждалих, серед них – дві дитини, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

В окупованому Енергодарі рашисти знищили централізовану систему опалення: містяни живуть у холодних квартирах

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0