USD: EUR:
... в Запорожье
5 причин здійснювати покупку продуктів в інтернет-магазині

5 причин здійснювати покупку продуктів в інтернет-магазині

Інтернет-магазини наразі дуже популярні. Проте речі, косметику та побутову хімію споживачі купують онлайн більш охоче, ніж харчові продукти. Насправді принципової різниці немає. Кур’єр завжди доставляє клієнту тільки якісний та неушкоджений товар. Тому доставка продуктів додому є зручною, вигідною і безпечною. А ще має купу переваг, мова про які піде нижче.

1.  Економія часу

Тільки уявіть, скільки часу займає у вас одна поїздка за продуктами. На те, щоби дістатися супермаркету, взяти все необхідне, розрахуватися на касі та повернутися додому, піде не одна година. Набагато краще витратити 20 хвилин на онлайн-замовлення, а вільний час провести в компанії близьких людей або просто прогулятися на самоті.

2.  Економія грошей

Багато хто відмовляється від ідеї онлайн-закупівель через необхідність сплачувати за доставлення. Але насправді навіть ця дрібниця не перекриє ту економію, яку ви отримаєте, купуючи продукти в інтернет-магазині. Адже інтернет-супермаркети – це:

  • вигідні ціни;
  • додаткові акції;
  • мала ймовірність купити щось зайве.

А ще відсутність додаткових витрат на дорогу, якщо ви їдете до великого магазину.

3.  Безпечні покупки

Доволі часто лунають повітряні тривоги. Щоби не шукати, де сховатися по дорозі, просто замовляйте онлайн. Ви лишаєтесь у безпеці. А коли загроза мине, кур’єр привезе вам ваш кошик. До речі, своє замовлення можна зробити прямо з укриття, не витрачаючи дорогоцінний час.

Актуальні закупівлі через інтернет і у період епідемій. Піклуйтеся за своє здоров’я. Не стійте у черзі.

4.  Не потрібно шукати з ким залишити дитину

Вдома маленька дитина? Їздити з нею на закупівлю – ще те задоволення! Молоді батьки точно про це знають. Тому можна спокійно скласти необхідний список, поки дитина спить. І забрати продукти у кур’єра в будь-який зручний час.

5.  Це зручно!

Сучасними технологіями потрібно користуватись. Адже це насамперед зручно! Всі наявні продукти, ціни та різноманітні акції завжди перед вашими очима. Ви маєте доступ до широкого асортименту продуктів, тому легко складете список необхідного.

Замовляючи в гіпермаркеті Novus, ви гарантовано отримаєте якісний товар, сплатити за який можна як під час оформлення замовлення, так і під час отримання. Купуйте зручно – користуйтеся можливостями онлайн-доставлення.

0