USD: EUR:
... в Запорожье
20 одиниць протягом кожної години: армія РФ перекидає військову техніку у Запорізьку область

20 одиниць протягом кожної години: армія РФ перекидає військову техніку у Запорізьку область

За останню добу зафіксовано збільшення кількості колон військової техніки супротивника, бензовозів та вантажівок з особовим складом. Рашисти готуються до активних бойових дій.

Про це повідомляє прес-служба ЗОВА.

Вчора, 18 червня, на трасі Е-105, Мелітополь — Василівка та у зворотному напрямку фіксували систематичний рух значної кількості ворожих вантажівок КамАЗ (15-20 одиниць протягом кожної години).

Також на трасі Пологи-Воскресенка було помічено 29 великих вантажівок з особовим складом.

Крім того, із Криму у напрямку Мелітополя протягом дня зафіксовано кілька колон вантажівок, бензовозів та військової техніки.

Зазначається, що на всіх рубежах по лінії розмежування ведуться дії, що стримують.

Проходять періодичні артилерійські та мінометні дуелі по всій лінії фронту у Запорізькій та Донецькій областях. Російські війська продовжують зосередження бойової техніки та особового складу на певних ділянках, готуючись до активних бойових дій.

За добу зафіксовано 32 обстріли позицій підрозділів наших військ уздовж лінії зіткнення з усього спектру озброєння в районі населених пунктів: Кам’янське, Новопіль, Залізничне, Оріхів, Червоне, Темування, Зелене Поле, Полтавка, Новоселівка, Мала Токмачка, Новоданилівка та Новодани.

Малу Токмачку супротивник обстріляв із РСЗВ БМ-21 «Град». Біля населених пунктів Ольговське та Ненучне сталися бойові зіткнення з ворожими диверсійно-розвідувальними групами.

Раніше ми повідомляли, що випадок масового дезертирства у військах рф зафіксовано в окупованому смт Михайлівка Василівського району Запорізької області. За даними розвідки, з місцевого гуртожитку, де розквартовані окупанти, зникли у невідомому напрямку одразу 60 російських військовослужбовців.

Читайте також:

У запорізькому селі від тяжких поранень в результаті ворожого обстрілу помер 15-річний хлопчик

Окупанти назвали свою версію серії вибухів у Бердянську, через які частина міста залишилася без світла

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0