USD: EUR:
... в Запорожье
 17-річний мелітополець, який врятував водія та пасажирів автобуса, отримав нагороду від міністра МВС

17-річний мелітополець, який врятував водія та пасажирів автобуса, отримав нагороду від міністра МВС

Також грамотою Верховної Ради нагородили запорізького рятувальника Ігоря Буська.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Сьогодні, 26 листопада, у центральному офісі ДСНС, за відвагу, високий професіоналізм та самовідданість під час виконання службових обов’язків, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Грамотою Верховної Ради України нагородили водія-електрика рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Запорізькій області прапорщика служби цивільного захисту Ігоря Буська.

Також цінний подарунок від Міністра внутрішніх справ отримав мелітополець Олександр Оганьян, який врятував водія та десять пасажирів маршрутного автобуса, а також попередив масову ДТП. Водію несподівано стало погано, і він втратив керування транспортним засобом, через що його винесло на зустрічну смугу. За лічені секунди могла статися масова ДТП із трагічними наслідками. Пасажири запанікували і тільки Олександр почав діяти своєчасно та рішуче. Він прибіг з кінця салону, перехопив кермо та зупинив автобус.

Нагадаємо, у Запоріжжі затримали 47-річного чоловіка, який місяць тому обстріляв на Київщині родину із дитиною у машині. За місцем проживання у стрільця виявили міні-арсенал зброї та револьвер, з якого він стріляв по авто. За його словами, за скоєння цього злочину йому заплатив 1000 доларів. Наразі правоохоронці встановлюють особу замовника.

Читайте також:

Цього тижня у Запоріжжі завершать монтаж сталевих канатів на вантовому мосту: що вже зробили, – ФОТО

У Запоріжжі запрацює ще одна камера автоматичної фіксації порушень ПДД

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

задолбали2021-11-28 15:37:06
Одно и тож, одно и тож. Да наградите вы уже их посмертно.