USD: EUR:
... в Запорожье
Взимку запоріжців чекає відключення гарячої води або зменшення температури у квартирах

Взимку запоріжців чекає відключення гарячої води або зменшення температури у квартирах

Це пов’язано з лімітами на постачання природного газу для міста.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Сьогодні, 1 липня, у міськвиконкомі пройшла нарада, на якій опрацювали декілька варіантів проведення опалювального сезону в умовах можливого зменшення лімітів та обсягів постачання природного газу, яке може виникнути через повномасштабну війну.

На нараді розглянули можливі варіанти скорочення споживання природного газу під час опалювального сезону. Серед них – можливе відключення гарячого постачання або зменшення температури у квартирах. Ці варіанти будуть залежати від фактичних обсягів постачання газу у порівнянні з необхідними потребами.

«Наголошую, що це лише попереднє обговорення варіантів реагування на скорочення постачання природного газу. Це ще не означає, що ситуація у цій сфері дійсно стане по-справжньому критичною і що ці варіанти будуть реалізовані. Але потрібно розуміти, що повномасштабна війна диктує нам нові жорсткі умови і що ми завжди повинні бути на крок попереду, – написав Анатолій Куртєв.

Читайте також:

Рашисти запускають потяг із Мелітополя до Криму, щоб перевозити озброєння, прикриваючись “живим щитом”, – Федоров

«Просування противника зупинене»: військовий експерт Олександр Мусієнко – про ситуацію на Запорізькому напрямку, мародерство окупантів та партизанський рух

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0