USD: EUR:
... в Запорожье
Жителя Запорізької області відправили в колонію за несплату аліментів на трьох дітей

Жителя Запорізької області відправили в колонію за несплату аліментів на трьох дітей

Чоловік ухилявся від сплати аліментів з 2007 року, і за цей час суд його неодноразово карав, але горе-батько так і не почав допомагати колишній дружині забезпечувати дітей.

Про це повідомляється в Реєстрі судових рішень.

У 2010-2011 роках житель Мелітополя відбувся від несплати аліментів громадськими роботами. У 2012-2013 роках батько трьох дітей отримував по одному року умовного покарання. У 2015 році чоловіка вже відправляли в колонію на два роки, але через рік і один місяць його умовно-достроково звільнили.

З 2016 по 2019 житель області так і продовжував ухилятися від сплати аліментів. За останні три роки сума заборгованості склала понад 57 тисяч гривень. При цьому горе-батько так і не знайшов собі офіційну роботу, посилаючись на те, що у нього проблеми зі здоров’ям, при цьому він не надав ніяких обстежень або інших документів, що підтверджують цей факт. Його колишня дружина розповіла в суді, що чоловік час від часу має підробітки, але продовжує ухилятися від сплати аліментів.

Мелітопольський райсуд вирішив частково приєднати невідбуту частину покарання за вироком від 06 лютого 2015 року та остаточно призначити покарання у вигляді двох років одного місяця позбавлення волі.

Нагадаємо, в Запорізькій області співробітники СБУ викрили трьох посадовців, які привласнили понад 1 мільйон гривень на реконструкцію очисних споруд.

Читайте також:

Вищий антикорупційний суд розгляне справу запорізької ректорки: стала відома дата

Зеленський підписав документ про націоналізацію запорізького підприємства “Мотор Січ”

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0