USD: EUR:
... в Запорожье
Мешканці Запоріжжя пройшли навчання в Школі громадських діячів - ФОТО

Мешканці Запоріжжя пройшли навчання в Школі громадських діячів - ФОТО

На цьому тижні в Запорізькому обласному центрі молоді стартував перший сезон Школи громадського діяча. Близько двох десятків представників ініціативної молоді отримали базові навички в роботі над різними етапами власних соціальних проектів і перейняли досвід від активістів.

Тематика була вибрана не випадково: в умовах динамічного розвитку сучасного суспільства, активісти все частіше пропагують і впроваджують ідеї для поліпшення міського середовища. Найчастіше для реалізації таких ідей потрібне поглиблення в спеціалізовані теми. Тому суспільно-політична діяльність, нерідко поєднує в собі елементи політики, економіки, екології та багато чого іншого. Важливим тут є ефективна організація проведення діяльності – від написання листів для ЗМІ або чиновників, організація заходів, складання грантової заявки.

З метою навчання молоді в рамках триденного проекту в ЗОЦМ провели навчальні лекції запорізькі активісти і волонтери. Лекторами на Школі громадського діяча виступили Ірина Ярко, Анна Дворна (СпільноHUB), Юрій Вдовцов (AngelS) і представники Центру молоді – Костянтин Юхименко та Влад Демідовец. Протягом триденного проекту вони розповіли про командоутворення, роботу з організаціями, взаємодію з владою, співробітництво з волонтерами, поширення інформації про події, роботу зі ЗМІ.

У прес-службі центру молоді відзначають, що готові підтримувати надалі цікаві ініціативи випускників школи і надавати їм допомогу в самореалізації.

0