USD: EUR:
... в Запорожье
Жителі Запорізької області заплатили 240 мільйонів гривень військового збору

Жителі Запорізької області заплатили 240 мільйонів гривень військового збору

Представники бізнесу та жителі Запорізького регіону у січні-травні перерахували до бюджету 240 мільйонів гривень військового збору.

Як повідомив в.о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, рівень сплати майже на 40 мільйонів або на 20% перевищив минулорічний.

Керівник фіскального відомства області підкреслив, що середньомісячні надходження військового збору в регіоні зросли на 7,7 мільйона гривень. Лише в травні до скарбниці спрямовано 50 мільйонів.

Найбільші відрахування забезпечили платники податків Запоріжжя – 128 мільйонів гривень, Енергодара, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 33 мільйони, Мелітополя, Мелітопольського та Веселівського районів – 21,4 мільйона, Бердянська, Бердянського та Приморського районів – 16 мільйонів, Вільнянського, Запорізького, Новомиколаївського районів – 11 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 7,2 мільйона гривень.

Нагадаємо, ставка військового збору становить 1,5%. Він сплачується з отриманих доходів, які оподатковуються податком на доходи фізичних осіб відповідно до статті 168 Податкового кодексу України. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

2

Николай2019-06-12 10:35:58
на кієв пора уже. Хватит уже жрать киевльосы!
Хватит2019-06-12 10:13:00
Пора заканчивать войну. Народ содержит армию. Люди и так бедные.