USD: EUR:
... в Запорожье
Мешканці Шевченківського району Запоріжжя показують найвищу явку на парламентських виборах - ФОТО

Мешканці Шевченківського району Запоріжжя показують найвищу явку на парламентських виборах - ФОТО

Сьогодні, 21 липня, по всій Україні проходять позачергові парламентські вибори.

Запорізька область знаходиться на третьому місці по Україні за кількістю виборців, які взяли участь в голосуванні. Запорізький регіон поступається тільки Полтавській та Луганській областям за активністю виборців.

Серед дев’яти одномандатних округів Запорізької області найвищі показники явки по округу №81 (Веселовський, Приморський, Приазовський, Якимівський райони). У Запоріжжі лідерами по голосуванню є мешканці Шевченківського району.

– На нашій виборчій дільниці зареєстровано 2073 виборці. Ми отримали 2088 бюлетенів для голосування. На 12.00 у нас проголосували 575 людей в одномандатному окрузі та 585 в багатомандатному окрузі. Ніяких порушень у нас не було зареєстровано. Продовжуємо працювати в штатному режимі, – розповів голова дільничної виборчої комісії №231079 Антон Сергач.

Голови комісій також відзначають, що незважаючи на те, що в цьому році жителі останній раз голосують за змішаною виборчою системою, до сих пір періодично до них звертаються люди з проханням розтлумачити чому два бюлетеня і що з себе представляє одномандатний і багатомандатний округ.

0