USD: EUR:
... в Запорожье
Запоріжжя потрапило до ТОП міст за рівнем користування ременями безпеки водіями

Запоріжжя потрапило до ТОП міст за рівнем користування ременями безпеки водіями

Наше місто піднялося на шосте місце за рівнем відповідальності водіїв в Україні

Восени 2019 року в рамках Кампанії “За безпечні дороги” було проведено всеукраїнське дослідження на предмет того, чи користуються водії ременями безпеки.

Дослідження проводили в 22 обласних центрах України, в Сєвєродонецьку та Маріуполі, а також пробний підрахунок зробили в Мелітополі, Дрогобичі, Знам’янці та Ізмаїлі.

Згідно з результатами дослідження, у Запоріжжі ременями безпеки користуються 32,9% водіїв. У порівнянні з рівнем 2018 року, в цьому році відсоток відповідальних водіїв значно підріс, що дозволило нашому місту піднятися на одну позицію у всеукраїнському рейтингу. Таким чином, у ТОПі за рівнем за рівнем користування ременями безпеки водіями, Запоріжжя знаходиться на 6-му місці в Україні.

Також аналітики провели пробний підрахунок кількості пристебнутих ременями водіїв невеликих міст — Ізмаїла, Дрогобича, Знам’янки та Мелітополя. Статистика показала, що в невеликих містах рідше користуються ременями, ніж в обласних центрах. Однак, в Мелітополі відсоток відповідальних водіїв практично дорівнює та навіть трохи вище, ніж у Запоріжжі — 33% проти 32,9%.

З повним звітом про результати дослідження можна ознайомитись за посиланням.


Читайте також:

У Запорізькій області в ДТП загинула людина, — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0