USD: EUR:
... в Запорожье
Нардеп Іванісов вчинив зґвалтування в службовій

Нардеп Іванісов вчинив зґвалтування в службовій "Волзі" Бердянського міськвиконкому: нові подробиці

Спливли нові подробиці згвалтування, вчиненого нинішнім народним депутатом Романом Іванісовим у 1995 році в Куйбишевському районі Запорізької області

В українській політиці набирає масштаб скандал, пов’язаний з народним депутатом України, уродженця Запорізької області Романом Іванісовим. Днями спливли неприємні для нардепа факти з його біографії — Іванісов був засуджений за згвалтування, й відбував за це покарання.

Поки сам народний депутат виправдовується, кажучи що це наклеп, фейк, через його принципову антикорупційну діяльність, спливають все нові й нові подробиці справи, підтверджені документами.

Колишній радник Януковича Андрій Портнов опублікував в своєму Тelegram-каналі вирок, винесений Іванісову та його друзям, а також Указ про помилування.

У вироку зазначено подробиці злочину. Воно було скоєно чотирма молодими людьми, серед яких син тодішнього голови Бердянської районної адміністрації Комиса та сам Іванісов. Все почалося з того, що син голови райадміністрації Роман Комиса за дорученням батька сів за кермо службової “Волги”, та повинен був відігнати її в гараж райвиконкому. Однак 19 річний хлопець вирішив покататися на авто. Він підробив шляховий лист, зібрав друзів, і всі разом поїхали до селища Куйбишево (нині — Більмак).

Там вони побачили двох дівчат, і запропонували їм покататися в тоді елітному автомобілі. Дівчата відмовилися. Іванісов з другом вийшли з машини, щоб насильно посадити їх в авто. Одна дівчина встигла втекти, а другу силоміць затягли до салону “Волги”.

Гвалтували 25-річну дівчину в полі. До цього хлопці погрожували, що вивезуть її до Маріуполя або Ростова, де закопають. У дівчини була вдома дворічна дитина, через що вона дуже переживала за своє життя. Її ґвалтували по черзі. Коли дійшла справа до Іванісова, згідно з показаннями в суді, він “задовольнив з потерпілою свою статеву пристрасть неприродним шляхом, після чого намагався згвалтувати, але не довів цей злочин до кінця з фізіологічних причин”. Однак Іванісов був одним з перших, хто примушував дівчину вступити з ними в статевий зв’язок, і навіть вдарив її по голові.

Повний текст вироку.

Втім, журналісти “ТСН” знайшли саму жертву злочину Іванісова, яка підтвердила факт зґвалтування 24-річної давності, й розповіла який пережила стрес з постійними погрозами і шантажем.


Читайте також:

Запорізький суддя може отримати термін за незаконне рішення: сума збитків — більше 900 тисяч

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

Незнайка2019-11-22 15:07:51
А что будет, когда все депутаты будут только от партий?