USD: EUR:
... в Запорожье

"Шахтар" вирвав перемогу у "Зорі" в Запоріжжі, — ВІДЕООГЛЯД

На “Славутич-Арені” відбувся центральний матч 18-го туру УПЛ

Сьогодні, 12 грудня, у Запоріжжі на “Славутич-Арені” “Зоря” приймала “Шахтар”. Це був центральний матч туру, до якого була прикута особлива увага, як вболівальників, експертів, ЗМІ, так і команд-конкурентів на єврокубкові місця в турнірній таблиці.

Також, на цьому матчі був присутній скаут “Манчестер Юнайтед”.

Незважаючи на те, що фаворитом матчу вважався донецький “Шахтар”, саме футболісти луганської “Зорі” з перших хвилин почали пресинг та навіть провели пару гострих атак. Вже на 6-й хвилині зустрічі Владислав Кочергін повинен був виводити “Зорю” вперед, але його дальній удар був неточним, і м’яч просвистів поруч зі стійкою.

А гості свій реальний шанс взяти ворота господарів упустили на 17-й хвилині, коли Жуніор Мораес поспішив, і теж пробив поруч зі штангою.

У першому таймі могли забити, як футболісти “Зорі”, так і “Шахтаря”. Однак голи були вже в другому таймі.

Після декількох невдалих спроб, Жуніор Мораес все ж забив м’яч у сітку воріт господарів. І зробив це на 54-й хвилині зустрічі.

На 61-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Назарій Русин увірвався в штрафну зліва й прострілив на Лєднєва — Богдан якісно замкнув передачу — 1: 1.

Гра на полі абсолютно вирівнялася. Було видно, що перемогти хочуть обидва суперники, і по грі вони обидва цього заслуговували.

Однак перемогу вирвали “гірники” на 84-й хвилині матчу, завдяки призначеному пенальті. До цього Тете увірвався в штрафний майданчик, а Заур Махарадзе намагався вибити м’яч у нього з-під ніг. Але ноги бразильця зіткнулися з руками кіпера і арбітр призначив одинадцятиметровий. З точки пробив Марлос — 1: 2.


Читайте також:

До Запоріжжя прибув скаут «Манчестер Юнайтед», — ФОТОФАКТ

У Запоріжжі підприємства Метінвесту разом з ФК «Шахтар» реалізують соціальний проект «Давай, грай!», — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0