USD: EUR:
... в Запорожье
Запоріжців, які прибули з Італії, ізолювали через загрозу коронавірусу

Запоріжців, які прибули з Італії, ізолювали через загрозу коронавірусу

Туристи із Запоріжжя та інших областей України зараз знаходяться на Закарпатті — коронавірус у них не виявлено

25 лютого на КПП “Тиса”, що на українсько-угорському кордоні, в однієї з пасажирок туристичного автобуса була зафіксована підвищена температура. Як повідомляє інформагентство УНІАН, на місце відразу прибула бригада екстреного реагування.

Медики ізолювали всю туристичну групу до Закарпатської обласної клінічної інфекційної лікарні. Серед туристів — жителі Запоріжжя, Дніпра, Києва, та інших областей України.

У інфекціонку для незвичайних госпіталізованих був виділений окремий поверх та був викликаний додатковий медперсонал.

Після першого обстеження в лікарні підвищену температуру виявили ще в однієї жінки. Їх обох госпіталізували до окремого ізолятора.

— У зв’язку з тим, що ці люди знаходилися в Європі протягом останнього тижня та переміщалися по території Франції, Італії та заїжджали, зокрема, в міста на півночі Італії і перебували в місцях скупчення людей, було прийнято рішення щодо їх тимчасової ізоляції до з’ясування всіх обставин, — аргументувала ізоляцію туристів завідуюча відділом ГУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» Вікторія Тимчик.

Як заявив директор КП «Обласна клінічна інфекційна лікарня» Михайло Поляк, в даний момент у ізольованих підвищення температури не спостерігається, інфекції коронавірусу не виявлено.

— На сьогоднішній день хворі обстежені, вони мали деякі хронічні захворювання і, з огляду на дорогу, яку вони пройшли, стрес, піднялася температура. Сьогодні температури ні у кого немає, хворі оглянуті, висновок зроблено — коронавірусної інфекції у хворих немає, тому всі будуть відпущені з докладними інструкціями, — пояснив Поляк.


Читайте також:

Коронавірус 2019 nCoV: в Запоріжжі створили оперативний штаб із запобігання захворюванню

Хибна тривога: у запорізьку лікарню доставили китайця з підозрою на коронавірус

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0