USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізького екс-губернатора Бриля засудить Антикорупційний суд: НАБУ вже направило звинувачення

Запорізького екс-губернатора Бриля засудить Антикорупційний суд: НАБУ вже направило звинувачення

Його звинувачують в декларуванні недостовірної інформації про доходи та стан

Національне антикорупційне бюро України завершило слідство у справі про недостовірних даних про доходи та матеріальний стан, внесеними до Єдиного держреєстру декларацій колишнім главою Запорізької облдержадміністрації Костянтином Брилем. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

За даними слідства, в деклараціях за 2016 і 2017 роки екс-глава ОДА не задекларував доходи на суму близько 35 млн.грн та 8 млн.грн відповідно, а декларацію 2015 роки взагалі не подав. Серед незадекларованого в 2016-2017 роках майна — нерухомість, авто, доходи, корпоративні права.

Як повідомляють ЗМІ, Костянтин Бриль не вказав в декларації авто Range Rover та чотири автомобілі Mercedes-Benz.

Крім того, екс-губернатор не вказав свої витрати на закордонні подорожі, елітний кінний клуб та приватну школу дочки, які в кілька разів перевищують його офіційний дохід.


Читайте також:

Колишній глава Запорізької області Бриль влаштувався працювати в академію

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Адвокат2019-11-20 21:27:37
Украл полностью законно! Просто у него так много этого имущества, что всего не упомнишь. Это как вам все пуговицы задекларировать.
Горожанин2019-11-20 10:17:14
Одним з членів злочинної групи був і є Антонов,головий підручний Бриля, якого пригрів у себе, як змію на шиї, новий голова ЗОДА.
Запорожец2019-11-20 08:56:00
А осудят? Это первый вопрос. А выясняли, откуда такое "збагачення" у госчиновника? Это второй и самый главный вопрос! То, что он не отразил свои богатства, наверняка только их малую известную следствию часть, это его естественная позиция - скрыть награбленное. А вот где и какими способами он так разжился, вот это самое главное!!!