USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізьке комунальне підприємство отримає більше 50 одиниць нової спецтехніки

Запорізьке комунальне підприємство отримає більше 50 одиниць нової спецтехніки

Комунальне підприємство «ЕЛУАШ» отримає більше 50 одиниць нової техніки.

Про це своєму телеграм-каналі повідомив виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Заплановано, що вже в 2022 році за програмою Міжнародної фінансової корпорації (IFC) на підприємстві з’явиться 30 одиниць техніки. Решта – в 2023 році.

Як розповіли на підприємстві, «ЕЛУАШ» потребує оновлення автопарку, бо наявна техніка КП вже вичерпала терміни експлуатації.

Під час візиту на підприємство секретар міськради перевірив стан готовності снігоприбиральної техніки. Всього в зимовий період буде задіяно 118 одиниць спецтехніки. Наразі вона адаптована до зими: перероблена, відремонтована та повністю готова до боротьби з негодою. Крім того, підприємство також запаслося посипковими і паливно-мастильними матеріалами. На сезон потрібно 5,5 тисяч тонн солі та 29 тисяч тонн відсіву. Наразі солі завезено половину, а відсів – у повному об’ємі.

Крім того, в зимовий період для виконання робіт в місті будуть залучені субпідрядники.

У Запоріжжі побудували новий шкільний стадіон за 2 мільйони гривень, – ФОТО   


Читайте також:

У Запоріжжі зроблять капітальний ремонт школи у рамках «Великого будівництва»: вартість проєкту – 160 мільйонів гривень, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Вася2021-12-16 09:38:20
вижу КДМки, Бобкєты, румы, отвалы и всё такое. А мы на Донбассе тоже занимаемся зимним обслуживанием дорог. Будьте осторожны на дороге. Очень хорошая статья. РС опять какая-то ****испоганила Українську мову своїм СВИНЯЧИМ «наразі». Вы что, больные?