USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький

Запорізький "Мотор" здобув нічию з німецьким "Кілем", перервавши серію невдач, — ВІДЕО

Запорізькі гандболісти полоскотали нерви лідерам групи “Б” Ліги чемпіонів ЄГФ

Вчора, 20 листопада, гандбольний клуб “Мотор” із Запоріжжя в гостях на рівних зіграв з лідером групи “Б” Ліги чемпіонів — німецьким “Кілем”. Матч завершився з рахунком 32:32, й запоріжці здобули одне очко, перервавши серію невдач в ЛЧ. Про це повідомляє “Запорізький спорт”.

Матч видався динамічним та непередбачуваним. Рахунок у грі вже на другій хвилині відкрив капітан “Мотора” Захар Денисов, але незабаром господарі зустрічі вирвалися вперед, і по ходу всього першого відрізка часу вели на м’яч, на два. Однак на перерву команди пішли з мінімальною перевагою саме “Мотора” — 16:17.

Другу тридцятихвилинку німецький “Кіль” почав впевненіше — відразу ж зрівняли рахунок, а потім й вийшли вперед. Але запорізькі гандболісти змогли впоратися з ситуацією на майданчику, та заломили хід поєдинку. Вже на сорок другій хвилині зустрічі “Мотор” був попереду спочатку на два, а потім і на три м’ячі — 21:24.

Кінцівка зустрічі видалася напруженою для обох суперників. Закінчити зустріч переможцем міг як німецький “Кіль”, так і запорізький “Мотор”. Але на табло був зафіксований рахунок 32:32, а це значить, що команда Ростислава Ланевича везе з Німеччини одне очко.

Наступний матч Ліги Чемпіонів “Мотор” зіграє у Запоріжжі з “Порто”.


Читайте також:

Через провал в Лізі Чемпіонів запорізький “Мотор” змінив тренера

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0