USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький

Запорізький "Металург" виборов нічию з "Миколаєвом"

Сьогодні на “Славутич-Арені” пройшов матч Першої ліги Чемпіонату України, в якому господарі зустрічі порадували уболівальників вольовою нічиєю

Запорізький “Металург” сьогодні перервав серію поразок, й заробив одне очко в свою скарбничку в Першій лізі.

Підопічні Олексія Годіна з перших хвилин матчу відчули натиск гостей, які жадали заробити в Запоріжжі три очки. Вже на 20-й хвилині “Миколаїв” заробив пенальті. Владислав Бугай точно реалізував 11-метровий, відкривши рахунок в матчі.

Після забитого гола миколаївці продовжили атакувати, і не раз були близькі до подвоєння рахунку. Але захист “городян” та надійна гра голкіпера дозволили утримати рахунок до перерви.

Судячи з усього, в роздягальні “Металурга” були внесені правильні корективи, і після перерви господарі заграли активніше. Вже на 54-й хвилині в одній з атак господарі заробили пенальті. Але Едуард Сарапій не зміг пробити голкіпера гостей Микиту Крюкова, який взяв м’яч.

Олексій Годін провів заміни, підсиливши склад Дмитром Ліхобабенком та Ігорем Загаруйком. І як виявилося, вгадав. “Металург” ще наполегливіше став розвивати атаки, і одна з них завершилася взяттям воріт. Вийшовший на заміну Ліхобабенко прекрасним ударом відправив м’яч у ворота “Миколаєва”, вирвавши нічию в настільки емоційному матчі.

1: 1, і після серії з п’яти поразок, “Металург” знову набирає очки.

Фото прес-служби МФК “Металург”


Читайте також:

У Запоріжжі “Зоря” сенсаційно перемагає “Десну”, — ВІДЕО

0