USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький

Запорізький "Металург" на "Славутич-Арені" видобуває довгоочікувану перемогу, — ВІДЕО

Перегравши на своєму полі “Кремінь”, запорізький клуб залишає останнє місце турнірної таблиці

Вчора, 8 листопада, на “Славутич-Арені” відбувся матч 17-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу 2019/20, в якому господарі приймали ФК “Кремінь” з Кременчука.

Матч видався непростим. Обмінявшись атаками на перших хвилинах зустрічі, гості завершили чергову — точним ударом після навісу з лівого флангу. 0: 1. Навіс технічно замкнув головою Дмитро Козьбан. Після цього футболісти “Кременя” заволоділи ініціативою, проводячи все нові і нові атаки, та грамотно діючи в обороні. Але до перерви рахунок так і залишився незмінним.

У роздягальні Олексій Годін вніс коригування по грі, і провів заміни. Однак старт другого тайму, все так же, активніше були “городяни” з Кременчука. Пару потужних атак з ударами в площину воріт, де не раз рятувала поперечина — ось такий натиск гостей з перших хвилин другого тайму довелося витримати “Металургу”.

Але, погасивши “пожежу”, господарі зустрічі перехопили ініціативу, й стали проводити свої атаки. На 65-й хвилині “городяни” з Запоріжжя зрівняли рахунок ефектним ударом Дмитра Олійника. “Металург” зачепився за м’яч на лівому фланзі, яким Богдан Могильний увірвався в штрафний майданчик гостей і віддав прострільну передачу, яку замкнув Олійник ударом під поперечину. 1: 1!

Трибуни завелися. Фанати стали гнати команду вперед, і підопічні Олексія Годіна не розчарували вболівальників.

Через, всього лише, п’ять хвилин “Металург” вириває перемогу, провівши відмінну атаку, “розірвавши” захист “Кременя”. Костянтин Черній, отримавши розрізну передачу, виконану, до слова, ювелірно, виходить віч-на-віч з воротарем, але не обігрує його, а віддає м’яч набігаючому Богдану Могильному, і вже той переводить м’яч в порожні ворота. 2:1. Це був дебютний гол 19-річного Могильного в Першій лізі.

Таким чином, “Металург” на характері перемагає “Кремінь” і піднімається вище з останнього місця в турнірній таблиці. Закріпитися в Першій лізі у запорізького клубу стає все більше шансів.

Довідка:
“Городяни” — так зазвичай в Європі прозивають муніципальні футбольні клуби, якими є і “Металург”, і “Кремінь”.


Читайте також:

Тренер, кар’єра якого тісно пов’язана з Запоріжжям, очолив “Шахтар”

Квитки на матч збірної України в Запоріжжі — вже в продажу

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0