USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький призер Олімпійських ігор у Токіо отримав власну квартиру, – ФОТО

Запорізький призер Олімпійських ігор у Токіо отримав власну квартиру, – ФОТО

Вчора, 1 вересня, срібний призер Олімпійських ігор Токіо-2020, борець греко-римського стилю Парвіз Насібов отримав власну квартиру.

Про це повідомляють у Запорізькій ОДА.

Ключі від квартири призеру Олімпіади передав голова Запорізької ОДА Олександр Старух. За його словами, таким було доручення президента Володимира Зеленського.

Нове житло для срібного призера Олімпійських ігор придбали спільним коштом. Частину грошей взяли із обласної цільової програми з підтримки розвитку фізичної культури та спорту, але більшу частину грошей надала Малобілозерська громада, яка за власним бажанням відгукнулися на прохання облдержадміністрації.

Квартиру молодий спортсмен обирав сам і вже уклав договір та став повноцінним власником новозбудованого житла.

«Я щасливий мати власну квартиру, де, впевнений, надалі житимуть і мої діти. Приємно бачити, що Запорізький край цінить своїх спортсменів і радо допомагає нам. Я також хочу подякувати Главі держави, керівництву обласної державної адміністрації та всім причетним до цього», – поділився Парвіз Насібов і подякував всім небайдужим, хто мав відношення до вирішення усіх процедурних питань.

Нагадаємо, 4 серпня, 22-річний борець греко-римського стилю виборов срібну медаль на Олімпійських іграх в Токіо. Про шлях Парвіза Насібова до перемоги «Перший Запорізький» розповідав у великому матеріалі.

Міська влада вже пообіцяла виділити призеру Олімпіади гроші на придбання квартири у Запоріжжі. Це питання мало вирішитися на сесії міськради, яку не вдалося провести.

17 серпня Парвіз Насібив разом зі своїм тренером зустрівся з президентом Зеленським та отримав державну нагороду.

Очільник області також зазначив, що вже триває робота з пошуку можливостей відзначення переможців і призерів Паралімпійських ігор, щоб зробити їх премії рівними з винагородами олімпійців.

У Запоріжжі на Хортиці побудували новий сучасний стадіон: як він виглядає, – ФОТОРЕПОРТАЖ


Читайте також:

У Запоріжжі завершується масштабне відновлення острову Хортиця: що вже зробили, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Вася2021-09-04 20:15:52
рад за спортсмена. Старух - пнх.
тренер2021-09-02 18:13:32
Однако?! Старух редкостной души за счет запорожцев п...с.