USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі спортсмени-олімпійці отримають грошові премії від обласної влади

Запорізькі спортсмени-олімпійці отримають грошові премії від обласної влади

На це з обласного бюджету виділять 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Запорізькі спортсмени вдало виступили на Олімпійських іграх в Токіо. Парвіз Насибов в греко-римській боротьбі отримав срібну медаль. Микита Барабанов і Катерина Климюк посіли 13-е місце в легкій атлетиці, Олег Сербін в стрибках у воду зайняв 6-е місце, Вікторія Кесар в стрибках у воду посіла 23-е місце, по плаванню 8-е місце зайняв Сергій Фролов та 35- місце Сергій Шевцов.

Голова облдержадміністрації зазначив, що всі запорізькі спортсмени, які посіли рейтингові місця на Олімпійських іграх, отримають грошові премії. На це в обласному бюджеті передбачено 1 млн грн.

Нагадаємо, 22-річний борець греко-римського стилю у ваговій категорії до 67 кілограмів вперше брав участь в Олімпіаді, але він далеко не новачок у тому, що стосується перемог на міжнародних аренах: в активі майстра спорту України міжнародного класу «срібло» і «бронза» юніорського чемпіонату світу у 2015 і 2018 роках відповідно, «золото» юніорського чемпіонату Європи у 2017 році та «срібло» на рік раніше. Торік був визнаний кращим студентом-спортсменом Запорізької області, а Олімпійську ліцензію Насибов завоював в травні цього року, посівши друге місце престижного турніру в Болгарії.

Читайте також:

У Запорізькій області за півмільярда гривень відремонтують ділянку траси Запоріжжя – Донецьк, – ФОТО

Через сильну зливу затопило запорізький курорт: знадобилася допомога рятувальників, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

тренер2021-08-10 08:27:19
За какие заслуги?! Каждому 3-е разряднику? На воротник. Олимпийские чемпионы по 28 тыс. за медали, а эти перднуть не успели... Можэ еще коттеджи?
ЗП2021-08-09 16:34:57
Буряк лучше квартиру отдаст любовнице.
Дмитрий2021-08-09 16:11:17
Стоило бы парню дать квартиру.А? Как думаешь ,буряк?