USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі платники податків перерахували до держбюджету 1,3 мільярда гривень ПДВ

Запорізькі платники податків перерахували до держбюджету 1,3 мільярда гривень ПДВ

За п’ять місяців від запорізьких платників додержавного бюджету надійшло 1 мільярд 324 мільйони гривень податку на додану вартість (не враховуючи показники великих підприємств, які зареєстровані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як зазначив в.о. начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з минулим роком запорізький бізнес суттєво збільшив відрахування ПДВ – додаткові надходження склали 64,3 мільйона.

Понад 61% із загальної суми ПДВ сплатили компанії і підприємці Запоріжжя – 816 мільйонів, що на 119,6 мільйона більше, ніж торік. Суб’єкти господарювання Мелітополя, Мелітопольського та Веселівського районів забезпечили 95,6 мільйона, Бердянська, Бердянського і Приморського районів – 85 мільйонів, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 80 мільйонів, Токмака, Токмацького та Чернігівського районів – 51 мільйон, Василівського та Михайлівського районів – майже 42 мільйони тощо.

Всього у регіоні зареєстровано 9036 платників ПДВ-юридичних осіб та близько тисячі суб’єктів підприємництва-фізичних осіб.

Нагадаємо, представники бізнесу можуть отримувати актуальну інформацію щодо адміністрування ПДВ, у тому числі, щодо електронної системи, на сайті фіскальної служби, в Електронному кабінеті платника, у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі та в контакт-центрі ДФС України за номером 0-800-501-007 (кнопка 1: напрям 1).

0