USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі комунальники влаштували суботник на Хортиці - ФОТО

Запорізькі комунальники влаштували суботник на Хортиці - ФОТО

На території Національного заповідника «Хортиця» працівники підприємства «Вельтум-Запоріжжя» організували суботник. Для прибирання вибрали вулицю Будинок відпочинку – одну з найбільш туристично жвавих і проблемних ділянок.

По сусідству тут знаходиться пляж, на якому люблять проводити час місцеві жителі. Як наслідок – тут часто накопичується побутове сміття, яке запорожці залишають  після відпочинку. Щоб розчистити територію, близько 50 працівників підприємства «Вельтум-Запоріжжя» і КП «Комунсантрансекологія» вийшли на днях на суботник.

За кілька годин роботи учасники акції розчистили від сміття близько трьох кілометрів території. Для вивозу сміття задіяли один сміттєвоз. Відходи збирали за роздільним принципом: окремо пластик, скло та папір. Ініціатори акції закликають долучатися до цієї ідеї всіх небайдужих запоріжців.

– Наше підприємство не тільки займається вивезенням сміття, але ми також регулярно беремо участь в різних суботниках. Цього разу вирішили самі організувати прибирання на Хортиці, щоб очистити острів від побутового сміття. Головна мета – показати людям, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Тим більше, з увагою потрібно ставитися до такої заповідній зоні як Хортиця, – розповів генеральний директор підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

0