USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі депутати поновили на посаді секретаря міської ради Анатолія Куртєва

Запорізькі депутати поновили на посаді секретаря міської ради Анатолія Куртєва

Запорізькі депутати поновили на посаді звільненого секретаря міської ради Анатолія Куртєва.

Відповідне рішення сьогодні, 3 вересня, прийняли на позачерговій сесії.

За словами міського голови Володимира Буряка, передумовою для поновлення представника фракції «Слуга народу» на посаді став висновок постійної комісії Запорізької міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції, а також висновок департаменту правового забезпечення міської ради.

Нагадаємо, секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртева звільнили із займаної посади наприкінці червня. Відповідне розпорядження підписав міський голова Володимир Буряк. За його словами, причиною звільненням мер стало те, що Анатолій Куртєв не пройшов спеціальну перевірку Національного агенства з питань протидії корупції.

Сьогодні ж стало відомо, що висновки депутатської комісії та департаменту правового забезпечення міської ради спростували цю інформацію. Відповідно, Анатолій Куртєв пройшов перевірку і може займати посаду секретаря міської ради.

За скасування розпорядження міського голови від 25 червня про дострокове припинення повноважень та звільнення, а також відновлення Анатолія Куртєва на посаді одностайно проголосували усі 57 присутніх на засіданні депутатів. Згідно прийнятого рішення, секретарю міської ради мають сплатити заробітну плату за період звільнення – з 26 червня по 2 вересня.

У Запоріжжі компанія не повернула місту ділянку землі вартістю більш ніж 100 мільйонів


Читайте також:

Запорізький призер Олімпійських ігор у Токіо отримав власну квартиру, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Нач. цеха2021-09-05 16:04:38
Кто, кому отстегнул? Эх, Вова, Вова.