USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі депутати звільнять директора одного з комунальних підприємств

Запорізькі депутати звільнять директора одного з комунальних підприємств

На найближчій сесії Запорізької обласної ради депутати розглянуть питання про звільнення нинішнього виконуючого обов’язки комунального підприємства «Теплоенерготехнологіі» Олексія Кириченка.

Згідно зі статутом даного КП, воно спеціалізується на модернізації системи тепло- і енергопостачання через впровадження ефективних технологій на підприємствах сектора ЖКГ, займається підрядними роботами по ремонту та реконструкції насосів, компресорів, гідравлічних систем; надає послуги по впровадженню альтернативних джерел палива на підприємствах теплопостачання та багато іншого.

Останні вісім років підприємством керує Олексій Кириченко в статусі «виконуючого обов’язки». Паралельно Кириченко є керівником приватної фірми «Ноблес центр», яка надає якісь послуги в сфері освіти. За весь минулий рік на двох роботах він заробив 250 тисяч гривень, і його сім’я купила будинок на 95 «квадратів» і 15 соток землі в рідній Комишувасі.

Минулого тижня до обласної ради надійшла заява про звільнення  з займаної посади за власним бажанням від Кириченка. Депутатам тепер необхідно на сесії формально прийняти його звільнення.

Відомо, що тимчасово керувати підприємством буде нинішній бухгалтер «Теплоенерготехнологіі» Анна Орловська. Жінка з аналогічним ПІБ є засновницею організації «Запорізький центр регіонального розвитку« Хортиця ». Директором центру є Костянтин Мамросенко, який у 2014 році брав участь у захопленні Харківської OДА разом з терористом «Моторолою» і його спільниками. Також його називають одним з організаторів акції «Безсмертний полк».

2

Николай2019-06-21 17:24:56
майдаунами називають мандаунів. Це вони гади, задля свого добробуту вчинили державний переворот в 2014 році, а інші мандауни їх підтримали. В Запоріжжі також є багато ̶п̶о̶к̶и̶д̶ь̶к̶і̶в̶ ̶ мандаунів.
Жека2019-06-21 13:25:02
Ось де наші гроші за комуналку осідають! І майдаунами кого називають? Того, хто противитися надумає.