USD: EUR:
... в Запорожье
 Запорізька область посідає друге місце в Україні за кількістю завантаженості ліжок

Запорізька область посідає друге місце в Україні за кількістю завантаженості ліжок

Глава області Олександр Старух заявив, що епідситуація складна, тому є необхідність продовження карантинних обмежень.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух провів традиційний щоденний брифінг та тему ситуації з COVID-19 у регіоні, на якому зазначив, що статистика поки що не дає ознак полегшення епідеміологічної ситуації. За останню добу в області зареєстровано 1246 нових випадків захворювання на COVID-19, у тому числі 62 серед дітей, 21 серед медпрацівників, 45 летальних випадків. Одужало за добу 2256, продовжує лікуватися 29 322 особи.

«Немає передумов говорити про завершення епідемії або швидке завершення карантину. Добре, що одужує більше, ніж виявляють нові випадки, це хороша тенденція. Але понад тисячу виявлених хворих щодня говорять, що епідситуація складна. З 3700 ліжок для хворих на коронавірус у лікарнях області зайнято 2160. Погана тенденція щодо важких хворих – за кількістю завантаженості ліжок інтенсивної терапії область посідає друге місце в Україні – 82% таких місць зайнято. Лікарі констатують, що вірус агресивний, хвороба має складну течію, тому є необхідність продовження карантинних обмежень», – наголосив Олександр Старух.

Глава ЗОДА вкотре наголосив на необхідності посилення темпів вакцинації. За останню добу в області проведено 12068 щеплень. Першу дозу одержали 4175 осіб, другу – 7893. Це 9-й показник в Україні.

Нагадаємо, у Запоріжжі 21-річна дівчина стрибнула з мосту Преображенського. На щастя, вони вижили, але отримали численні травми. Правоохоронцям вона розповіла, що вже кілька років її переслідують думки щодо суїциду.

Читайте також:

Пішла з життя дівчина, яка під Запоріжжям у пожежі, що влаштував чоловік, отримала 52% опіків тіла

У запорізькій школі побудують новий корпус за 50 мільйонів гривень, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0